FAST Search Server for SharePoint 2010 and SharePoint Server 2010 CU


If you have SharePoint Server 2010 deployed, running FAST Search Server for SharePoint 2010 and have deployed the October 2010 or December 2010 CU for SharePoint Server you may experience the following issue:

If you create a new Site Collection in a Web Application which is connected to a FAST Query SSA and specify a Publishing Site Template the FAST hyperlinks located under “Site Collection Administration” will not display.

The links I am referring to are the following (image shown below):

  • FAST Search keywords
  • FAST Search site promotion and demotion
  • FAST Search user context

image

A support call has been logged with Microsoft PSS to determine the exact cause of this behaviour.

If you create a site collection using any other site template (Team Site) the links DO appear.

UPDATE: Microsoft has posted a KB with a work around here: http://support.microsoft.com/kb/2521577

About wesmacdonald

Wes MacDonald is a Visual Studio ALM MVP, PSD, MCT and a Principal Consultant for LIKE 10 INC., a SharePoint Server, Visual Studio and Team Foundation Server Consulting Firm providing premium support and guidance services.

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: